U vrijeme kada pandemija koronavirusa sve više utječe i remeti uobičajeni društveni život ograničavajući sve vrste aktivnosti, na snazi su posebne mjere i ograničenja koja se tiču uživanja svakodnevnih usluga koje smo u „normalno“ vrijeme koristili bez ikakvih ograničenja.

Ne bi li u ovakvim situacijama bilo iznimno korisno imati vlastitu nekretninu u nekom kompleksu gdje su vam sve usluge dostupne na jednom mjestu? U kompleksu gdje nema potrebe za odlaskom na rizična mjesta kako biste dobili ono što ste htjeli. Naravno da bi sve to olakšalo novonastalu situaciju, osobito osobama starije životne dobi.

Zašto apartmani u kompleksu Salvia?

Dom Salvia, prvo naselje za osobe treće životne dobi u Hrvatskoj, daje vam mogućnost kupovine apartmana (u naselju Salvia) u potpunosti opremljenih i prilagođenih starijim ljudima.

Na raspolaganju vam stoje dvosobni i trosobni apartmani s kupaonicom prilagođenom osobama s invaliditetom. Ugrađena je klima te Wi-Fi sustav, a postoji i SOS dojava u kupaonici. Površine apartmana se kreću od 41 do 65 m2. S pogledom na more ili dvorište osjećat ćete se kao kod kuće.
U naselju Salvia možete direktno kupiti apartman od Doma te pritom uživati u posebnim prednostima.

Što sve nudimo kupcima apartmana?

Vlasnici apartmana mogu uživati u sljedećim beneficijama:

  • 24-satna medicinska skrb od strane stručnog medicinskog osoblja (provođenje zdravstvenih postupaka prema uputi liječnika, organizacija liječničkih pregleda, dostava i priprema lijekova, fizikalna terapija i rehabilitacija…),
  • provođenje zdravstvene njege u Vašem apartmanu,
  • provođenje fizikalne terapije,
  • dostava obroka,
  • čišćenje apartmana,
  • pranje rublja.

Ono što je najvažnije, ako kupite apartman u naselju Salvia, možete se dogovarati oko povlaštenih cijena paketa usluga koji obuhvaćaju uslugu smještaja, boravka, organiziranog stanovanja te usluge pomoći i njege u kući.

Cijena apartmana je 4.500,00 €/m2.

U ponudi imamo dvosobne i trosobne apartmane površine od 41 do 65 m2.

❗️Dostupan je još samo jedan Superior apartman.

Apartmani su energetskog razreda A.

Požurite po svoj mali komadić raja u Domu za starije Salvia.

Tlocrt apartmana:

A2-0