Gostovanje dramske skupine iz Volovskog

Gostovanje dramske skupine iz Volovskog

Dramska skupina Doma za starije osobe “Volosko” Opatija već dugi niz godina djeluje i svojom glumom veseli svoju publiku. Djeluje unutar svoga Doma te imaju priredbe i izvan Doma. Rado su viđeni gosti i u drugim domovima umirovljenika (Kantrida, Lošinj…).

U Domu za starije osobe “Salvia” gostovali su 06.06.2019. s pripremljenim skečom “Četiri prosca”. Tekst i pripremu glumaca, kao i scenu i kostime osmislile su i uvježbale s korisnicima vrijedne fizioterapeutkinje Doma za starije osobe “Volosko” Opatija, Ružica Gospić i Nada Narančić.

 

Dojmovi korisnika

Đurđica Majačić

Dramska skupina iz Volsokog bila mi je ugodno iznenađenje. Nisam očekivala tako lijepu predstavu. Pojedine osobe su fantastično odigrale svoju ulogu s obzirom da se glumom bave amaterski. Imala sam osjećaj kao da sam u kazalištu. Vrlo uspješno odrađeno.

Ivanka i Mate Čubelić

Bilo nam je jako lijepo. Nismo nikada bili ovako na predstavi pa smo baš zadovoljni. Glumci su se potrudili i lijepo sve pripremili. Ako nam opet dođu rado ćemo se odazvati i podržati ih.

Danica Rothmund

Jako sam zadovoljna. Bilo nam je lijepo i svi smo se zajedno družili i dobro razveselili. Bilo bi mi drago da nam opet dođu ali i da mi idemo kod njih. Sve je bilo super.

Nirvana Machin

Glumci su si dali puno truda i vrlo lijepo su izveli cijeli igrokaz. Vrlo simpatičan scenarij. Ostvarili smo nove kontakte. Rado bi da se opet svi skupa podružimo. Bio je lijep i drugačiji dan.

Zdenka Glušić

Prije svega želim pohvaliti izvedbu glumaca. Jako zanimljiva i vesela tema. Bilo mi je vrlo ugodno i lijepo. S obzirom da mi volimo pjevati drugi puta moramo svi skupa zapjevati. Ovaj igrokaz treba nam biti poticaj da i mi u Domu krenemo s glumom.