Vizija

Želimo biti standard, mjerilo kvalitete i profesionalnosti, budućim korisnicima prvi izbor kod odabira usluge, zaposlenicima poželjan poslodavac, a poslovnim suradnicima pouzdan partner.

Dom

Dom Salvia je prvo naselje za osobe treće životne dobi u Hrvatskoj izgrađen po modelu domova četvrte generacije koji podrazumijeva bolju integraciju korisnika i njihovo sudjelovanje u svakodnevnim aktivnostima.

Glavni cilj razvoja ovog modela stanovanja je podmiriti potrebu za održavanjem primjerene kvalitete života i u starosti.

Ovaj luksuzni dom smješten je na samoj obali Crikveničkog primorja, s prekrasnim pogledom na Kvarnerski zaljev.

Centralni dio naselja je glavna zgrada koja ima 77 soba i 3 apartmana: 38 jednokrevetnih i 37 dvokrevetnih soba, dva Vip apartmana sa prostranim terasama i pogledom na otok Krk i Kvarner i 1 dvokrevetni apartman. U glavnoj zgradi nalazi se kuhinja s restoranom kapaciteta 80 sjedećih mjesta, kafić, tri dnevna boravka s kuhinjom,  fizikalna terapija, fitness centar, spa centar sa svijetom sauna ( infracrvena, finska, turska i aroma sauna) i jacuzzijem, ambulanta, biblioteka, radna terapija i ostale servisne prostorije.

Glavna zgrada povezana je sa tri stambena bloka s ukupno 48 dvosobnih i trosobnih apartmana koji su povezani SOS dojavom s centralnom zgradom.

Naselje raspolaže i s podzemnom garažom s ukupno 54 parkirna mjesta.

Apartmani u našem naselju mogu se iznajmiti ili kupiti. Za korisnike naših usluga razvili smo inovativni model potpomognutog stanovanja. Pogodnost samostalnog stanovanja prepoznali su brojni naši korisnici, zato što u intimi i udobnosti svoga doma mogu koristiti sve usluge koje Salvia osigurava: od dostave hrane, medicinske i rehabilitacijske sadržaje te organizirane zajedničke aktivnosti.

Dodana vrijednost ovog projekta temelji se na činjenici da će stariji ljudi u našem naselju živjeti kvalitetnije, zadovoljnije i očekivano duže.

U sklopu naselja osiguran je niz kulturno-zabavnih i sportsko-rekreativnih aktivnosti. Kako bi osigurali aktivno starenje organiziran je niz radionica, izleta i slično.

Osim dugotrajnog smještaja nudimo i privremeni smještaj za sve one koji trebaju na kraći rok pojačanu medicinsku skrb ili rehabilitaciju.

Smještaj

Korisnici doma imaju mogućnost smještaja u luksuznim sobama s balkonom i pogledom na more. Na svakom katu osmišljeni su zajednički dnevni boravci sa kuhinjom gdje je predviđeno druženje i zajedničke aktivnosti. Dom ima moderno opremljenu dvoranu za fitness, a dok vježbate na spravama prilagođenim korištenju osobama starije životne dobi, možete uživati u pogledu na more.

Dom ima i moderno opremljen Spa centar koji se proteže na preko 300m2, a sadrži, jacuzzi, imfracrvenu saunu, finsku saunu, bio saunu, tursku kupelj, relax zonu, zonu okrepe, tuševe doživljaja, sobu za masažu, sobu za limfnu drenažu, sobu za pedikuru.

Dom ima i dva nova VIP apartmana sa velikim terasama i spektakularnim pogledom na otok Krk i Kvarnersku rivijeru.

Dom je organiziran kao aktivna zajednica u kojoj se svakom stanaru pristupa individualno, pomaže mu se osmisliti život na način što sličniji životu kod kuće. Za zajednička druženja imamo četiri prostrana dnevna boravka sa kuhinjama. Također imamo polivalentni restoran, u kojem je osigurana kvalitetna, domaća kuhinja u svako doba i po želji stanara.

Za one koji žele živjeti u svom domu, nudimo mogućnost smještaja potpuno opremljenim dvosobnim ili trosobnim stanovima. Osobe koje se odluče na život u stanu, potpuno prilagođenom osobama starije životne dobi, imaju mogućnost korištenja usluga pomoći i njege u kući, dostave hrane, rehabilitacije, medicinskih intervencija i slobodnih aktivnosti, prema vlastitoj želji i u mjeri koja im odgovara.

Stručni tim

Stručni tim čini medicinsko osoblje licencirano od strukovnih komora:

 • liječnik obiteljske medicine,
 • liječnik specijalist psihijatar,
 • medicinske sestre (prvostupnici i srednje medicinske sestre),
 • fizioterapeuti (prvostupnici i magistri fizioterapije),
 • radni terapeuti,

Našim korisnicima je osigurana 24-satna medicinska pomoć i njega.

Popis dokumentacije za smještaj

 • Rodni list;
 • Kopija zdravstvene iskaznice;
 • Kopija osobne iskaznice ili putovnice;
 • Liječnička potvrda o trenutnom zdravstvenom stanju;
 • Novija medicinska dokumentacija;
 • Zahtjev za smještaj.

Preuzmite dokumentaciju za smještaj:

Tehničke informacije

Dom za starije osobe Salvia
Zidarska 42, 51260 Crikvenica
OIB: 60942650569

 

Smještaj: 125 kreveta
Restoran: 80 mjesta
Apartmani: 7 apartmana

 

Osnivač: Mešić com d.o.o. Zagreb
Godina osnivanja: 2015.
Ravnatelj: Karolina Kudelić

Telefon recepcija (od 8:00 do 16:00):
+385 51 563 665
+385 99 474 6835

 

Telefon ambulanta (od 0-24):
+385 51 563 667
+385 99 474 6831

 

Mail:
info@salvia-residence.com
recepcija@salvia-residence.com