Iskoristite popust na REVITAL paket privremenog smještaja

Iskoristite popust na REVITAL paket privremenog smještaja

Salvia Residence dom za starije i nemoćne kao prvo naselje za osobe treće životne dobi osim stalnog/povremenog smještaja nudi i usluge privremenog smještaja kao i pripadajuće usluge skrbi i pomoći.

Nalazi se na samoj obali Crikveničkog primorja te raspolaže s više od 70 soba te 48 apartmana. Svim korisnicima osigurane su najrazličitije usluge poput zdravstvene skrbi, fizikalne i radne terapije, raznih kulturnih i zabavnih aktivnosti te brojnih dodatnih sadržaja koji oplemenjuju boravak te kvalitetu življenja podižu na višu razinu.

Zašto ne biste potaknuli vaše roditelje da uživaju u prvim proljetnim zrakama sunca u smirenom i ugodnom okružju Salvia Senior Residence doma za starije?

Radi se o posebnom REVITAL paketu koji ne obuhvaća samo smještaj u jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama opremljenim SOS dojavom nego i uslugu 3 obroka dnevno prema zdravstvenom stanju pojedinca. Radi što bezbrižnijeg proljetnog odmora, svakom korisniku na raspolaganju stoje određene zdravstvene usluge: mjerenje krvnog tlaka, pregled terapeuta i izrada individualnog plana fizikalne terapije. Sve od strane stručnog medicinskog i licenciranog osoblja.

3 puta tjedno organiziraju se individualni tretmani fizioterapeuta u trajanju od 20 minuta, a čak 5 puta tjedno 25-minutne grupne vježbe za povećanje fleksibilnosti i pokretljivosti.

I to nije sve.

Svi znamo koliko je važno pravilno disanje. Redovno primjenjivanje jutarnjih vježbi disanja koje ćete naučiti tijekom privremenog smještaja organizmu donosi brojne prednosti kao što su:

  • poboljšanje kvalitete spavanja,
  • ublažavanje anksioznosti,
  • otpuštanje toksina,
  • poboljšanje probavnog sustava,
  • poboljšavanje srčanog i krvožilnog sustava,
  • ublažavanje upalnih stanja i mnoge druge.
U sklopu REVITAL paketa privremenog smještaja svaki tjedan imate pravo i na 30-minutnu masažu kojom se potiče cirkulacija, a samim time i pokretljivost zglobova. Tu je i dodatnih 10% popusta na elektroterapiju i terapiju ultrazvukom.

 

Slobodno vrijeme možete iskoristiti za šetnju i boravak u prirodi ili se odlučiti za sudjelovanje na nekim od brojnih kreativnih radionica.

Cijena smještaja u jednokrevetnoj sobi: 480 kn/dan.

Cijena smještaja u dvokrevetnoj sobi: 420 kn/dan.

Posebna ponuda traje tijekom ožujka i travnja kada na cjelokupni REVITAL paket možete ostvariti dodatni popust od 10%.